iSolar razvoj

Vlagajte v čiste vire električne energije.

Od pridobitve zemljišč do izvedbe investicijskega načrta.

Manjšim in velikim vlagateljem pomagamo tudi pri pridobivanju zemljišč, primernih za izvedbo projektov, in pri prenosu projektov v gradnji ali že izvedenih. Izpovedujemo vrednote trajnostne gradnje in podpiramo razvoj, ki je okolju prijazen in koristen za družbo.

ISolar se osredotoča na pripravo in gradnjo fotovoltaičnih projektov, zlasti v južni Evropi. Sončna energija ima prihodnost in na dolgi rok je ta sektor izjemno zanimiv.
PV-komponent:
Zahvaljujoč znižanju cen PV-komponent se bo gradnja PV danes izplačala tudi brez državnih subvencij.
Dobro izpostavljenostjo:
ISolar zanimajo zlasti deli države z dobro izpostavljenostjo.
Projekti:
Projekti predvidevajo uporabo sledilcev in najsodobnejše tehnologije na območjih z visokim sončnim sevanjem, da bi kar najbolje izkoristili potencial izpostavljenosti.
CAPEX in OPEX:
CAPEX in OPEX sta si podobna v vseh krajih, zato je intenzivnost izpostavljenosti ključnega pomena za gradbišče.
Pričakovana gradnja:
Pričakovana gradnja predvsem na lastnih parcelah.

Financiranje gradnje

  • PV ISolar ima odlično znanje na področju razvoja in gradnje PV naprav
  • Trenutno na trgu vidimo pomembne priložnosti in jih želimo pravočasno izkoristiti.

# Za iSolarjem so ljudje, ki imajo obsežno znanje na področju oblikovanja, varnosti naložb, gradnje in poznejšega delovanja fotovoltaičnih elektrarn.

Smo podjetje, ki združuje bogate izkušnje in strokovno znanje na področju sončne energije. Naložbe v obnovljive vire energije in fotovoltaiko so pot sodobne energije v prihodnost brez ogljika, v kateri želimo sodelovati. Poslovnim partnerjem zagotavljamo, da bodo profesionalno obravnavali vse projekte in poslovne priložnosti.

Sončna energija ima pred seboj veliko perspektivo. "V naslednjih petih letih naj bi fotovoltaika postala glavni evropski vir energije.“