01 Nezavezujoča poizvedba:

Pokličite nas neposredno ali pa izpolnite obrazec tukaj in tehnični strokovnjak se vam bo oglasil v 2 delovnih dneh. Razpravljali boste o možnostih rešitev in predvsem o potrebah vašega gospodinjstva.

02 Predlog rešitve in ocena cene:

Na podlagi predloženih dokumentov boste prejeli celovit predlog za optimizacijo energetske učinkovitosti vašega doma, vključno z oceno stroškov.

03 Obisk specialista:

Prodajni predstavnik bo skupaj z vami podrobno pregledal mesto namestitve, da bi se 100-odstotno prepričal, da bo vse ustrezalo vašim zahtevam in tudi zakonodajnim zahtevam za pridobitev subvencije, ki jo bomo uredili za vas, vključno z dokumentacijo.

04 Natančno ceno že poznamo:

Po obisku zdaj poznamo optimalno namestitev plošč, natančne parametre komponent in druge informacije o namestitvi opreme za vašo hišo. Zdaj bomo pripravili natančno ponudbo.

05 Osnutek pogodbe:

V predlogu pogodbe boste našli proračun v jasni obliki. S podpisom pogodbe se vse skupaj začne in začne delovati.

06 Poskrbeli bomo za subvencijo:

Na podlagi energetskega pregleda in projektne dokumentacije bomo uredili državno subvencijo za celoten projekt.

07 Namestitev in preskušanje:

Naše certificirano osebje bo poskrbelo za celotno namestitev in zagon. Hkrati vam bodo pokazali, kako upravljati sistem. Če se česa ne boste spomnili, bomo z vami stopili v stik po telefonu.

08 Priključitev na distribucijsko omrežje:

Kontrolni tehnik bo preveril ožičenje celotnega sistema in vam izdal dokumente, potrebne za priključitev na distribucijsko omrežje.

09 Povračilo subvencij:

Ko ste priključeni na omrežje, pošljemo potrebne dokumente na državni okoljski sklad. Ko so dokumenti obdelani v pisarni, se subvencija izplača z nakazilom na vaš račun.