iSolar - sončne elektrarne

Image
Tomaš Minarikinfo@isolar.si
„Sodobna energija ima nov logotip in identiteto iSolar.“
“ iSolar je podjetje, ki se osredotoča na naložbe v sodobno energijo v najpomembnejšem sektorju obnovljivih virov energije v Sloveniji. Gradnja in integracija obnovljivih virov energije pa bo sestavni del prve faze preobrazbe obstoječega centraliziranega modela proizvodnje električne energije. V ozadju iSolar so ljudje, ki imajo široko znanje na področju projektiranja, varnosti naložb, gradnje in poznejšega delovanja fotovoltaičnih elektrarn. Za naložbe v obnovljive vire in fotovoltaiko smo se odločili, ker želimo sodelovati pri razvoju i povečanju čiste energije oz. energie iz obnovljivih virov. ”
  • Smo podjetje, ki izvaja gradnjo, pa servisiranje fotovoltaičnih elektrarn in akumulatorjev za učinkovito uporabo čiste električne energije.

  • Smo podjetje, ki združuje bogate izkušnje in strokovno znanje na področju sončne energije in se ukvarja s področjem obnovljivih virov.
  • Izpopolnjujemo svoje strokovno znanje na področju shranjevanja energije, da se lahko soočimo s prekinitvami pretoka obnovljive energije in prispevamo k njenemu razvoju
  • Cilj iSolar je ponuditi pametne in zanesljive sončne sisteme z največjo tehnološko kakovostjo in tehnično podporo za naše stranke.