Namestitev fotovoltaične elektrarne zahteva začetno naložbo, vendar ta ni tako visoka, kot mnogi mislijo, in se postopoma povrne v obliki nižjih računov za elektriko. Solarni paneli niso le vir za proizvodnjo električne energije, temveč se lahko energija iz njih uporablja tudi za ogrevanje ali segrevanje vode.
Image
Idealna rešitev po meri

Prisluhnili bomo vašim idejam in predlogom, pregledali vse vhodne podatke in nato zasnovali idealen sistem sončne elektrarne za vas. Če se pojavijo nepričakovane težave, vam bomo predlagali alternativne rešitve.

Oblikovanje sistema

Trenutno je na trgu več sistemov sončnih elektrarn. Na voljo so sistemi ON GRID, OFF GRID in HYBRID. Predstavili vam bomo prednosti in slabosti posameznih sistemov ter predlagali, katera vrsta bi bila primerna za vas.

Zaključni projekt

Ob koncu vstopne faze boste imeli na voljo popolno zasnovo in projektno dokumentacijo z idealno rešitvijo, prilagojeno vaši sončni elektrarni. Projektna dokumentacija bo vključevala predlog proračuna in končno ceno.

Energetska neodvisnost

Energetska neodvisnost Energija iz sončnih panelov bo vašemu domu omogočila delno ali popolno energetsko samozadostnost. Z naložbo v lasten fotonapetostni sistem ne boste popolnoma odvisni od oskrbe z električno energijo iz omrežja, saj boste uporabljali lastno energijo.

Namestitev fotovoltaične elektrarne zahteva začetno naložbo, vendar ta ni tako visoka, kot mnogi mislijo, in se postopoma povrne v obliki nižjih računov za elektriko. Sončni paneli niso le vir za proizvodnjo električne energije, temveč se lahko energija iz njih uporablja tudi za ogrevanje ali segrevanje vode.
This image for Image Layouts addon
Izdelava načrta namestitve

Pripravili bomo načrt namestitve. Določimo zaporedje nalog, ki jih je treba opraviti. Nekatere naloge je treba opraviti zaporedno, druge se lahko prekrivajo ali se opravljajo hkrati. Vsaki nalogi dodelite trajanje. Pred dejansko namestitvijo bomo poskrbeli za odobritev priključitve vaše elektrarne na omrežje.

Vodenje projekta

Za vsako izvedbo je vnaprej imenovan vodja projekta, ki učinkovito upravlja vire, dodeljene projektu, vključno s člani ekipe za namestitev, osebjem izvajalca in podizvajalci.

Upravljanje varnosti

Naša energetska organizacija je močno zavezana varovanju zdravja in varnosti zaposlenih na terenu ter varovanju okolja. Strokovno znanje družbe iSOLAR v gradbeni industriji je očitno na terenu.

Upravljanje stroškov

Metoda projektiranja in gradnje se vse pogosteje uporablja za izvedbo velikih investicijskih projektov, da se skrajšajo časi izvedbe ter optimizirajo stroški kapitala ter obratovanja in vzdrževanja.

Kakovost na prvem mestu

iSOLAR ima lastno politiko kakovosti. Vzpostavljamo partnerstva z najboljšimi proizvajalci, da lahko zagotovimo velike količine solarnih panelov po ugodni ceni. Skrbno izbiramo, s kom sodelujemo, zato ponujamo samo sončni paneli proizvajalcev TIER 1 in certificirane komponente.

Subvencija
Izračun cene

Na podlagi vaših zahtev bomo pripravili končni projekt z izračunom cene za vašo sončno elektrarno. V podjetju iSOLAR se zavedamo višine naložb v fotovoltaiko, zato vam bomo pomagali pri subvenciji za .

Vloga za subvencijo 

Naše podjetje iSOLAR vam ponuja storitev obdelave subvencij v vašem imenu. Pomagali vam bomo pri izpolnjevanju in oddaji vloge za nepovratna sredstva iz Eko sklada. Skrbimo za celoten postopek, tako da je stranka na koncu vedno zadovoljna.. 

Za koga so namenjene subvencije?

Nepovratna sredstva za novo zeleno varčevanje so namenjena:
- hiše
- stanovanjske stavbe
- podjetja
- tovarne
- javne stavbe
- skupnosti in drugi

S subvencijami lahko dobite 180,00 EUR za 1 kVA inštalirane nazivne električne moči naprave za samooskrbo, in sicer za največ 80 % vsote priključnih moči odjemnih mest.

Fotovoltaika je okolju prijazna rešitev, saj je sončna svetloba obnovljiv in neizčrpen vir energije, poleg tega pa sončni paneli ne potrebujejo goriva, ki bi onesnaževalo zrak ali kako drugače obremenjevalo naravo.
Strankam prijazno
iSOLAR za fotovoltaiko

Izbrali smo pristop, ki je prijazen do strank, da bi postali vaš zanesljiv in zaupanja vreden partner. Naša ponudba se začne s celovitim sodelovanjem od priprave načrta, upravljanja, zagotavljanja subvencije, namestitve do spremljanja, vzdrževanja in servisiranja.

Osebni in strokovni pristop

Ne sledimo politiki enega pravega izdelka ali enega dobavitelja. Ponujamo vam široko paleto različnih vrst izdelkov in sistemov. V praksi to pomeni, da vam ni treba predstaviti edine možne rešitve. V podjetju iSOLAR se zavedamo, da je rešitev individualna zadeva z različnimi izdelki.

Smo objektivni

Naš objektivni pristop je mogoč, ker nismo odvisni samo od enega izdelka ali enega dobavitelja. Imamo široko ponudbo izdelkov, zato je to, kar vam predlagamo, odvisno od vaših želja, zahtev in zamisli.

Sorodni projekti